Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Gazeteciler İBB Sosyal Tesis İndirimini geri istiyor...

İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Yönetim Kurulu 2022 yılı Mart ayı olağan toplantısını dernek merkezinde gerçekleştirdi.

İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İGD Başkan Vekili Mustafa Dolu, İGD Genel Sekreteri Hasan Hınıslı, İGD Başkan Yardımcıları Hüseyin Çetiner, Müge Cesur Özmen ve Mehmet Remzi Tanış katıldı.

Toplantıda, ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile mesleklerini yapmakta zorlanan ve işsizlik yaşayan gazeteciler ile irtibat halinde olunması, mesleki dayanışmalara girilmesi, daha önceden gazetecilerin hakkı olarak ellerinden alınan bazı hakların yeniden gazeetcilere verilmesi için çalışmalar yapılması kararı alındı.

Bunlardan birisi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesileri'nde  daha önceden sarı basın kartı sahibi gazetecilere uygulanan ve önceki yönetimce iptal edilen  % 25 indirimin yeniden gazetecilere sağlanması için İBB Başkanlığına müracatta bulunası olarak karara bağlandı.

Ayrıca İGD üyeleri ile daha hızlı ve daha sağlıklı iletişime geçilmesi için İGD Whatsap grubu oluşturularak buradan meslektaşlar ile dayanışma içerisinde olunması karara bağlandı.

Önümüzdeki süreçte İGD Genel Merkezi'nde söyleşi, seminer, mesleki işbirliği çalışmalarına hız verileceği önerileri de alınana kararlardan oldu.


30.03.2022

  İstanbul Gazeteciler Derneği

© Copyright 2022  V4.2 Tüm Hakları Saklıdır.


Top