Anket
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
İGD'nin yeni başkanı Hasan Hınıslı

Önceki dönem İGD Başkanı Mehmet Mert'in yeniden aday olmadığı kongrede Mehmet Remzi Tanış ve Hasan Hınıslı aday olarak yarıştı. İGD delegelerinin yoğun ilgi gösterdiği seçimde kullanılan 73 oyun 38 tanesini Hasan Hınıslı alırken, Mehmet Remzi Tanış'a 35 oy çıktı. Böylece Hasan Hınıslı başkanlığındaki yeni yönetim üç yıl süre ile İstanbul Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetim kurulu olarak seçildiler.

HASAN HINISLI, "BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Yapılan oylamanın ardından kısa bir konuşma yapan Hasan Hınıslı sözlerine rakibi Mehmet Remzi Tanış'a teşekkür ederek başladı. Hınıslı, şu ifadelere yer verdi; "Bu seçime ben kazandım olarak bakmıyorum. Hepimiz kazandı, tüm meslektaşlarımız kazandı. Mehmet Remzi Tanış'ın emeklerini, Mehmet Mert'in emeklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Derneğimizi tüm meslektaşlarımızla birlikte yöneteceğiz."

İSTANBUL GAZETECİLER DERNEĞİ (İGD) Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor;

1) Hasan Hınıslı

2) Oktay Apaydın
3) Hıdır Uluğ

İstanbul Gazeteciler Derneği

© Copyright 2022  V4.2 Tüm Hakları Saklıdır.