Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
İGD olağan kongreye gidiyor

İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert başkanlığında toplanan İGD Yönetim Kurulu derneğin her üç yılda bir toplanan genel kurul toplantısının 9 Mart 2024 Cumartesi günü yapılmasına karar verdi. İstanbul Gazeteciler Derneği genel kurul toplantısı 9 Mart 2024 Cumartesi günü Kaya Milenyum AVM Zemin Kat N0:06 Beykent-Büyükçekmece adresinde bulunan dernek merkezinde gerçekleşecek.

 

İGD Başkanı Mehmet Mert, Dernek Genel Sekreteri Hasan Hınıslı ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Dolu, Müge Cesur, Hüseyin Çetiner, Mehmet Remzi Tanış, Celal Karali’nin de hazır bulunduğu İstanbul Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu toplantısında önümüzdeki kongrenin İGD’ye yakışır bir ortamda gerçekleşmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstereceği konusunda ortak karar alındı.

 

Mehmet Mert aday olmayacak
Üç dönemdir İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanlık görevini sürdüren Mehmet Mert bu kongrede tekrar aday olmayacağını belirterek; “Sivil toplum örgüt üyeliği yöneticiliği gönül esasına dayanır. Mümkün olduğunda kısa sürede devredilerek yapılması gereken bir yöneticilik olmalı. Ben de üç dönem 9 yıl bu görevi elimden gelenin en iyisini göstererek yaptım. Taktir kamuoyunun ve dernek üyesi meslektaşlarımındır. Bu kongrede İGD genel kurulunun kendisine yakışır bir yönetimi seçeceğinden en küçük bir kuşkum oluşmamaktadır” dedi.



  İstanbul Gazeteciler Derneği

© Copyright 2022  V4.2 Tüm Hakları Saklıdır.


Top